Κρήτη: 23χρονο παλικάρι ζει νηστικό σε οικοδομή

Headline.gr19 Φεβρουαρίου 20211min

Μια είδηση που προκαλεί θλίψη και προβληματισμό ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας από την Ιεράπετρα και η οποία έχει να κάνει με έναν νεαρό συμπολίτη μας ο οποίος ζει υπό το όριο της ανέχειας.

Την περίπτωση ανέδειξε ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών «π. Φώτιος Διακάκης» και η κοινωνική τους ομάδα «Παλμός Ζωής», που και στο παρελθόν έχουν αποδείξει ότι στέκονται κοντά σε ανθρώπους που είναι σε ανάγκη. Μία από αυτές ήταν η μεγάλη κινητοποίηση που υπήρξε για την κα Μάρω στο Πάνω Χωριό που ζούσε μέσα σε άθλιες συνθήκες, χωρίς τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης και για μήνες χωρίς ρεύμα. Αλλά και για τα δυο παιδιά που πηγαίνουν σε σχολείο χωρίς κολατσιό. Καθώς και 20 περίπου οικογένειες που τα φέρνουν δύσκολα πέρα.

Το νέο περιστατικό, ωστόσο, αφορά έναν 23χρονο που για κάποιους λόγους ζει μόνος του, μακριά από το οικογενειακό περιβάλλον. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Άγγελος Φασουλάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι ο νέος αυτός μένει σε μια οικοδομή χωρίς πόρτες και παράθυρα και σκεπάζεται με δυο κουβέρτες.

Έκανε κάποια μεροκάματα στις ελιές όμως εδώ και καιρό είναι χωρίς δουλειά και πολλές φορές δεν έχει ούτε να φάει. Θα γίνει προσπάθεια ώστε να βοηθηθεί για τις άμεσες ανάγκες τους αλλά και για να του εξασφαλιστεί εργασία, ανέφερε.

 

Όλα τα τελευταία νέα και οι τελευταίες ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη,την Ελλάδα,τον Κόσμο στο headline.gr