Μπακογιάννης: Λειτουργική και ασφαλής η Αθήνα – Δεν έχουμε μεγάλα προβλήματα

Headline.gr17 Φεβρουαρίου 20211min

Λειτουργική και ασφαλής είναι πλέον η πόλη της Αθήνας έχοντας ξεπεράσει τα περισσότερα προβλήματα της κακοκαιρίας σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Πλέον η η Αθήνα είναι απολύτως λειτουργική και ασφαλής εκτίμησε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης αναφερόμενος σε προβλήματα που προέκυψαν από τη σφοδρή κακοκαιρία που σάρωσε την Αττική.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, «αυτή τη στιγμή δεν έχουμε μεγάλα προβλήματα», τονίζοντας ωστόσο ότι έχουν πέσει πολλά δέντρα, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να βρίσκονται επί ποδός.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμαρχος είπε πως «είμαστε σε ένα καλό σημείο» ενώ δήλωσε πως περίμεναν τις δυσκολίες από τη «Μήδεια» καθώς είχαν ενημέρωση από τους ειδικούς.

«Θέλαμε από την πρώτη στιγμή να είναι όλος ο μηχανισμός σε ετοιμότητα, π.χ., ανοίξαμε θερμαινόμενους χώρους σε όλη την πόλη» ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε πως ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν γειτονιές χωρίς ρεύμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο εδώ και μέρες συνεργάστηκαν με την τοπική αυτοδιοίκηση «ζητώντας τη βοήθειά μας και παραλαμβάνοντας μηχανήματα».

Πηγή : sputniknews.gr

Όλα τα τελευταία νέα και οι τελευταίες ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη,την Ελλάδα,τον Κόσμο στο headline.gr